Blomus accessoires voor druilerige dagen

 In Relax Outdoor

Het kwakkelweer is terug van weggeweest. Laat die miezerige regen uw vakantie echter niet verpesten. Het Duitse kwaliteitsmerk Blomus onderschrijft functionaliteit, originaliteit én genot, drie zaken die we vooral tijdens de vakantie hoog in het vaandel dragen. Dit merk werkt steeds met roestvrij staal om stevigheid te kunnen garanderen. Naast duurzaamheid hechten ze ook belang aan de look: minimalisme met een elegante designtoets.

Blomus regenmeter

Blomus Campo regenmeter

Regen kan ook fun zijn – we menen het – want met een pluviometer ziet u onmiddellijk hoeveel regen er gevallen is. Dit betekent dat de planten blij zullen zijn, maar ook dat u onmiddellijk een interessant topic bij de bakker of kapper zal kunnen opbrengen. Deze meter heeft trouwens een stijlvol design wat hem een aanwinst voor uw tuin maakt. Met zijn hoogte van 76cm is hij ook afleesbaar voor de allerkleinsten!

Blomus weerhaan

Blomus Gallo weerhaan

Als u als kind altijd al weerman of -vrouw wou worden, dan wordt uw droom nu werkelijkheid. Naast een regenmeter biedt Blomus ook een stalen windhaan aan. Met deze trotse haan weet u direct uit welke windrichting de wind afkomstig is. Een koele noordenwind of een vochtige westenwind, nu ziet u direct bij wie de schuld voor het slechte weer ligt. Prik hem in een plantenperk voor een natuurlijk effect!

Blomus sfeerverlichting

Blomus Windlicht

Wat is er leuker om samen met uw geliefde (of huisdier) onder een dekentje – door de druppels door – naar de sterren te kijken? In plaats van helemaal in het donker te zitten, is het natuurlijk fijner als er een extra lichtpuntje in de duisternis flikkert. Dat effect kunt u creëren met een knappe Orchos– of Palos-fakkelhouder, of een windlicht waarin u een kaars kunt plaatsen. Romantiek troef ondanks de regen!

Bij slecht weer hebben we de neiging om vaker warme dranken te consumeren. Kies het juiste glas zodat uw koffie lang warm blijft!