De Spectra Zweefparasol – Hip en Handig!

 In Gespot bij Alumbro

Spectra staat voor strak, stijlvol en gebruiksvriendelijk. Een parasol moet het immers allemaal hebben! Je wil niet alleen een handige, regelbare schaduwzone in je tuin, maar je wil natuurlijk ook dat je tuin er super blijft uitzien.  Deze parasols doen het allemaal!

1747

Een strakke, vierhoekige afwerking?

De strakke, vierkante Spectra parasols bestaan zowel met een zijde van 250cm als met een zijde van 300cm. De voet van de parasol bevindt zich aan de zijkant, zodat je er niet door gehinderd wordt wanneer je op je terras wil zitten of in de ligzetel wil ontspannen.

Je kan de positie van de parasol gemakkelijk bijstellen, zodanig dat je altijd schaduw kan creëren, ongeacht de stand van de zon.

Of liever een speelsere toets?

Met de hexagonale Spectra parasols creëer je een iets speelsere toets. Deze parasols hebben een diameter van 300cm en zijn beschikbaar met een rechte of een schuine paal, die zich op de zijkant van de parasol bevindt.

Beide parasols kunnen op verschillende manieren vastgezet worden in de grond. Aangepaste voeten zijn beschikbaar voor verankering op beton of op gras. Ook een mobiele voet kan verkozen worden, zodat je de parasol indien nodig kan verplaatsen.

spectra-round-forward-voorbeeld-1

Extra veel schaduw nodig?

Wil je een extra grote schaduwzone voorzien? Kies dan voor een dubbele Spectra parasol! Twee vierkante Spectra parasols worden daarbij op een paal gemonteerd, zodat je een totaaloppervlak verkrijgt van 285x540cm.

Spectra Duo