Unieke designverlichting

 In Gespot bij Alumbro

Sfeer in huis creëert u niet alleen door het gebruik van passende meubels en decoratie, maar ook door te kiezen voor een feërieke designverlichting. Of u nu houdt van fel licht of een gesluierd schijnsel, ons aanbod decoratieve sfeerlampen voorziet voor elk wat wils. Kies nu de lamp die het best bij u past!

Umbrosa

Umbrosa is een naam die we vooral kennen van hun collectie ravissante designparasols en schaduwzeilen. Zij houden schadelijke stralen voor u tegen, maar zij scheppen evengoed een nieuw, compleet onschadelijk licht!

Etna, de stilistische must

Dit stijlvolle succesproduct produceert een explosie aan kleurrijk licht. Met de zes verschillende standen creëert u net die sfeer die u verlangt. Purper, blauw, groen, rood, wit of kaarslicht-geel, u kiest. Deze multifunctionele sfeerverlichting kunt u gebruiken zowel binnen als buiten. Op de parasol, in het water of gewoon op tafel, Etna voelt zich overal thuis.

Etna unieke designverlichting

Fatboy

Fatboy is een koploper wanneer het aankomt op leuke lifestyle-producten. Voor hun verlichting lieten ze zich inspireren door dé uitvinding van de negentiende eeuw, de gloeilamp. Innovatieve ontwerpen met een vleugje nostalgie!

Edison, de klassieker

Thomas Edison zou trots geweest zijn bij het zien van deze innovatieve verlichting. Ze is gracieus wit, strak afgelijnd en uiterst veelzijdig. Of u ze nu in uw woonkamer plaatst of op uw terras, dit lichtpunt in de duisternis is een verrijking voor huis en tuin. De Edison is overigens beschikbaar in drie formaten: een flexibel kleintje, een handige medium en een XL-versie.

Edison unieke designverlichting

Transloetje, de nieuwkomer

Transloetje neemt u terug mee naar uw kindertijd. Deze sierlijke sfeerlamp ademt een subtiele belichting die herinnert aan de schemering in grootmoeders huis. Beschikbaar in acht kleuren, is er een schemerlamp passend voor elke gelegenheid. Of u nu kiest voor hypnotiserend blauw of voor klassiek transparant, deze moderne gloeilamp is een leuk accessoire.

Transloetje unieke designverlichting