Fatboy Fleurige Parasols

 In Gespot bij Alumbro, Parasols

Fatboy is gekend voor zijn kleurrijke producten met welluidende namen. Eerder dit jaar brachten ze al de Transloetjes en de Lamzac uit, nu brengen ze twee nieuwe, vintage parasols op de markt. Deze staparasols zijn met een diameter van 350cm extra groot en worden gematcht met een witte parasolvoet van 25kg. Meer weten? Lees snel verder!

Fatboy Parasolasido

Deze parasol straalt zoveel vrolijkheid uit dat u spontaan volledige toonladders gaat zingen. De zachtblauwe kleur van het doek past perfect bij de lucht op een zonnige dag. Met de print van anjers en een exotische vogel, waan je je onmiddellijk op vakantie. Deze knappe parasol is daarnaast voorzien van een donker randje wat de afwerking op punt brengt. Met een hoogte van 287cm kan hij gemakkelijk boven elke tuinset geplaatst worden.

Fatboy Parasol Parasolsido

Fatboy Bouqetteketet

Deze lieflijke parasol doet denken aan een Japanse bloementuin waar vlinders hun thuis hebben gemaakt. De gebruikte pastelkleuren sluiten naadloos aan bij een groene omgeving, of verzorgen de groene toets wanneer beplanting geen optie is. Net als zijn broer als hij voorzien van een vaantje op de top dat de windrichting steeds aanwijst. Voeg daar een hoogte van 350cm toe en u bent verzekerd van optimale bescherming tegen de zon.

Fatboy Parasol Bouqetteketet

Fatboy parasol kopen

Beide parasols zijn vervaardigd uit kwalitatieve materialen. Het polyester van het doek en de metalen stok zorgen ervoor dat deze parasol ook buiten kan staan bij minder weer. Zo hoeft u de parasol niet steeds naar binnen te brengen bij het minste drupje regen. Ontdek deze en andere producten snel op Alumbro!

fatboy-parasolasido-parasol-474