Tuinverlichting op zonne-energie

 In Gespot bij Alumbro, Onze Webshop

Moeder Aarde smeekt om zuinigheid, maar nodigt ons ook ten volle uit om gebruik te maken van de capaciteiten van de natuur. De zon geeft overdag licht (als we geluk hebben) en de Deense designers van Eva Solo wilden met het SunLight-gamma die zonnekracht doortrekken naar de nacht.

Voorzien van zonnecellen die u overdag laat opladen, geeft deze sfeervolle tuinverlichting op zonne-energie wel tot 20 uur lang licht aan uw terras of tuin. Deze slimme lampen schakelen vanzelf aan bij het aanbreken van het avondrood, maar u kunt ze ook zelf eenvoudig bedienen via de schakelaar!

Tafellamp op zonne-energie

Eva Solo Tuinverlicht op Zonne-Energie Tafel

Vergeet dineren bij kaarslicht, schep nu een knusse atmosfeer op uw terras met deze minimalistische tafellamp. Bestand tegen vriesweer, functioneert ze zowel ’s zomers als ’s winters.

Tuinlamp op zonne-energie

Eva Solo Tuinverlichting op Zonne-Energie

Een wandeling door een nachtelijke tuin wordt extra magisch met deze duurzame tuinlampen. Langs een pad of tussen de planten, u kunt deze lichtjes eenvoudigweg in de grond prikken.

Hanglamp op zonne-energie

Eva Solo Tuinverlichting op Zonne-Energie Ophangen

In het Japans heet het licht dat door het kruin van de bomen schijnt komorebi. Recreëer dit sprookjesachtige natuurverschijnsel in uw tuin met de hanglampjes van Eva Solo.

Gemaakt uit matglas en aluminium, combineert deze sfeerverlichting van Scandinavische makelij kwaliteit met een hoge functionaliteit. De afwezigheid van draden en storende stangen onderschrijft bovendien de esthetiek. De SunLight-lijn is kortom een leuk hebbeding voor genieters, natuur- én designliefhebbers!