Lamzac Opblaasbare Sofa

 In Gespot bij Alumbro, Relax Outdoor

Naast luchtplanten, hoverboards en het paleodieet kondigt zich een nieuwe trend aan: de Lamzac van Fatboy. Dit hebbeding is niet enkel voor luiaards, maar ook over actievelingen die graag onderweg zijn. Hij is namelijk eenvoudig mee te nemen dankzij de draagbare tas. Chillen op het terras of op het strand, ook op reis? Check! Deze opblaasbare loungeligzetel biedt het ultieme comfort.

Fatboy Lamzac

Fatboy Lamzac

Deze opblaassofa bestaat uit een weerbestendig nylon en is bovendien gemakkelijk af te kuisen. Hij kan ook letterlijk tegen een stootje want hij kan tot wel 200kg dragen. Op zoek naar een speciaal kleurtje? Uit de 7 beschikbare versies haalt u zeker die speciale blikvanger!

Allemaal goed en wel, maar hoe blaas ik die op?

STAP 1: Wind in de zak krijgen

De Lamzac bestaat uit twee zakken die elk afzonderlijk met wind gevuld worden. Als u dit tegelijkertijd probeert te doen, zal de zak nooit ten volle opgeblazen raken. Het is dus van belang om bij het opblazen van één deel het andere afgesloten te houden. Het vullen zelf doet u door de Lamzac naast uw lichaam recht door de lucht te slepen voor een afstand van +/- 10 meter.

STAP 2: De opgeblazen zak sluiten

Na de redelijk tricky eerste stap, moet u het uiteinde gewoon vier keer omrollen en het daarna vastklikken met de gesp. Na deze stap ziet u onmiddellijk of er genoeg of net iets te weinig wind in de zak zit. U weet wat ze zeggen, oefening baart kunst!

STAP 3: Languit luieren

Indien u slaagt in stap 1 en stap 2, volgt de leukste stap: relaxen! Wedden dat u vertrokken bent voor lange tijd? Er is  bovendien plaats voorzien voor twee. Met die romantische picknick in het park maakt u nu nog meer indruk op die speciale enkeling.

Nog niet overtuigd? Onderstaand filmpje toont hoe gemakkelijk het is om in een-twee-drie een Lamzac Hangout tevoorschijn te toveren!

Pssst…nog op zoek naar een last-minute vaderdagcadeau? Hiermee zou u wel eens kunnen scoren!