Screen van Leco: de wind efficiënt tegenhouden

 In Installatie en Montage, Windschermen

De dagen worden langzaamaan korter en de temperaturen zullen binnenkort ook dalen. Genieten van de tuin bij frissere temperaturen of een strakke wind kan met een gepast windscherm. De screens van Leco zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken zijn.

Leco screen

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We zetten ze hier even voor u op een rijtje!

Standaard screen

Bestelt u een windscherm vanop onze website, dan ontvangt u een scherm met aan één zijde muurbevestiging en aan de andere zijde een eindpaal die u dient vast te boren aan de grond. Verkiest u een minder permanente plaatsing, dan kunt u opteren voor een bodemplaat waarin u de eindpaal eenvoudig kunt schuiven. Dit plaatje kunt u gewoon laten zitten na het weghalen van het scherm. Heeft u te maken met een zachte ondergrond, dan kunt u er ook voor kiezen om een grondspies te plaatsen.

Vrijstaand screen

Maakt u liever geen gebruik van een muur, dan kunt u met een extra bevestigingspaal het windscherm volledig vrij in de tuin plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u het ook gemakkelijk kunt verplaatsen. Deze paal kan gebruikt worden voor de schermen van 1,6x3m en deze van 1,8x3m. Een dubbel windscherm wordt altijd vrijstaand geplaatst en kan dus niet voorzien worden van andere accessoires. Ook de balkonschermen kunnen enkel vastgemaakt worden tegen een muur of een plafond.

Screen tussen 2 muren

Beschikt over een appartement aan de kust, dan is het misschien gemakkelijker om op uw terras een windscherm tussen twee muren te monteren. Met behulp van de dubbele wandbevestiging kunt u de enkele, alsook de dubbele aluminium schermen van 1,6x3m zo instellen dat ze perfect tussen twee muren passen. Met dit accessoire vervangt u de eindpaal. Het ene bijgeleverde onderdeel is geschikt voor het handvat van het screen, het andere voor de geleidingsrail.

Nood aan een gepersonaliseerde oplossing? Misschien is een maatscherm wel de perfecte oplossing!