Beschut zonnebaden met een windscherm

 In Relax Outdoor, Windschermen

Verlangt u al naar zonnebaden op uw terras of balkon, maar gooit de noordenwind roet in het eten?
Say no more, snijdende wind kunt u inperken door een windscherm van Leco in uw tuin te plaatsen!

balkon-windscherm   terras-windscherm

Windscherm voor balkon

U hoeft geen gigantische tuin te hebben om lekker te zonnebaden. Dit gebruiksvriendelijke balkonscherm kunt u zowel horizontaal als verticaal bevestigen. Het handige is dat u het niet aan de grond hoeft vast te maken. U kunt als stadsbewoner dus ook genieten van het weer met een windscherm aan uw zij. Weg irritante gluurders en weg gure wind!

1.2x2m voor compacte bescherming.
1.5x2m voor ultieme beschutting.

Windscherm voor terras

Relaxen in uw tuinzetel is natuurlijk toffer wanneer niemand ongewenst zit te loeren. Met een oprolbaar windscherm is dit probleem in een vingerknip opgelost. Dit windzeil schuift u gemakkelijk weer in de basis wanneer u hem niet meer nodig heeft. Tegen de muur of los in de tuin, met een windzeil kunt u optimaal genieten van uw tuin en uw gezelschap!

1.6x3m voor compacte bescherming.
1.8x3m voor ultieme beschutting.
2×1.6x3m voor bescherming rond om rond.
Promo van 1.6x3m: frame uit staal (in plaats van aluminium) en niet bruikbaar met accessoires zoals de grondspies en dubbele wandbevestiging.

Schermen van Leco komen steeds in de kleuren natuur en antraciet. Deze neutrale kleuren passen bij elke tuin, of u nu houdt van een georchestreerde chaos of van gladgeschoren buxusperken. Liefhebbers van lichtere bescherming kunnen altijd opteren voor een driedelige of vijfdelige paravent. Het voordeel van zo’n scherm is dat u het ook binnenshuis kunt gebruiken.

Tegen de wind bent u vast en zeker beschermd. Voor een warm dekentje, of XL-knuffelbeer, moet u zelf zorgen. Wij bij Alumbro kunnen natuurlijk een vuurkorf aanraden!