Relaxen in een opblaasbare jacuzzi

 In Relax Outdoor

Wij bij Alumbro kijken uit naar tropische temperaturen en langzame dagen. U ook?

Goed nieuws, u hoeft niet langer te wachten op dat fijne vakantiegevoel. Laat u verleiden door de opblaasbare jacuzzi’s van Bestway!

Bubbels, massages en warmte

Bubbelbaden van Bestway zijn ideaal om te relaxen na een lange werkdag, evenals om gezellig samen te komen met vrienden of familie. Deze opblaasspa’s, die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken, zijn gemakkelijk op te zetten én weg te bergen. Aan de milieubewuste medemens kunnen wij bovendien beloven dat deze jacuzzi’s weinig verbruiken dankzij hun energiebesparende start-stopsysteem.

Geen tripjes meer naar luidruchtige zwembaden, lekker baden kan nu ook in eigen tuin!

Opwarmen in Miami

Jacuzzi Miami2

De Lay-Z-Spa Miami is perfect om knus te genieten met z’n tweetjes. Door de mozaïekbedrukking aan de binnenkant waant u zich direct in een echt bubbelbad. Dit opblaasbare hebbeding is voorzien van 81 luchtstralen die u prikkelen en masseren. Welcome to Miami!

Chillen in Palm Springs

Jacuzzi Palm Springs

Of u nu met vier of met zes bent, de Lay-Z-Spa Palm Springs is geschikt voor een toffe babbel met vrienden. Dit stevige bubbelbad met natuurlijke afwerking en zachte vloer verwent u en uw genodigden met z’n stroom van oppeppende bubbels. Opblaasbare luxe!

Uiteraard is er voor de ultieme genieters nog een extraatje… 🙂