Reserveonderdeel nodig voor uw Paraflex? Check!

 In Installatie en Montage, Parasols

Paraflex-muurparasols staan garant voor duurzaamheid. Niettemin kan er eens iets stukgaan, of dit nu te wijten is aan weersomstandigheden, fout gebruik of simpelweg veroudering. Om de levensduur van uw Paraflex te verhogen, voorzien wij elk nodig reserveonderdeel. Kijkt u even mee?

Reserveonderdeel parasolframe

Het kan al eens voorvallen dat u uw parasol vergeet binnen te zetten bij slecht weer. Een harde windstoot kan er soms voor zorgen dat een stukje afbreekt. In dit geval is het mogelijk alle afzonderlijke onderdelen van het parasolframe te vervangen. Kies het deeltje dat u nodig heeft en wij bezorgen het u zo snel mogelijk!

Reserveonderdeel Muurparasol Frame

 

Reserveonderdeel parasolarm

Een verroest component in de arm vervangt u gemakkelijk door een nieuw stuk. De muurparasols zijn zo ontworpen dat nieuwere stukjes ook perfect op oudere parasols passen. Ook de klem is vervangbaar. Twijfelt u over welk deeltje u exact nodig heeft? Stuur ons een foto en wij zoeken samen met u uit welk onderdeel noodzakelijk is!

Reserveonderdeel Muurparasol Arm

Muurparasol in ’t nieuw

Wenst u uw Paraflex in een nieuw jasje te steken? Geen probleem, wij voorzien zowel parasols zonder arm als aparte parasoldoeken. Het is ook mogelijk om een andere arm te kiezen. Zo kunt u uw wandparasol misschien updaten met een moderne Evolution-arm en een knappe blauwe doek. Vervangstukken beschikbaar voor alle formaten!

Reserveonderdeel Muurparasol Doek

Naast een nieuwe beschermhoes voor uw muurparasol, is het ook mogelijk om te opteren voor andere bevestigingsmogelijkheden. Wilt u de arm graag kunnen verplaatsen, kies dan voor een extra muurplaatje. Wilt u de parasol liever vrijstaand plaatsen, kies dan voor een enkele of dubbele paal. Op zoek naar iets anders? Geef gerust een seintje. Wij staan u graag bij met raad!