Zitzakken met edge

 In Gespot bij Alumbro, Relax Outdoor

Trimm zitzakken

Alumbro staat in het teken van luxueus genieten. Met de geraffineerde zitzakken van Trimm Copenhangen brengt u een vleugje Denemarken naar uw huis of tuin. Het Sunbrella-materiaal, waaruit ook Umbrosa’s Limited Edition-stof bestaat, zorgt voor een buffer tegen zonnestralen en regenbuien. Deze designmeubelen kunnen dus zowel binnenshuis als buitenshuis een plaatsje krijgen.

Het doel van Trimm is ruimte creëren. Daarom verwijzen ze met de namen van hun producten naar het universum. Met het idee van less is more omarmen ze bovendien het concept van efficiënte eenvoud. Deze zitzakken zijn dan ook steeds gemakkelijk verplaatsbaar dankzij hun beperkte gewicht. Door hun vulling van polystyreen verzamelen ze ook uw lichaamswarmte en blijft de poef steeds lekker warm.

Rocket

Trimm Copenhagen Rocket

Deze zitzak heeft zijn naam te danken aan het slanke figuur van de raket. Hij is perfect om een zithoek mee uit te bouwen en lege plekjes stijlvol mee op te vullen. Combineer hem met een aantal kussens en u heeft een instant loungehoek!

Felix Lounger

Trimm Copenhagen Felix Lounger

’s Zomers een goed boek in de tuin lezen kan een leuke bezigheid zijn. Helaas is het soms moeilijk om een zitplek te vinden die u geen nekkrampen bezorgt. Say no more, deze stijlvolle zitzak met steunstuk is ideaal voor al uw activiteiten!

Full Moon

Trimm Copenhagen Full Moon

Dit volle ronde kussen ademt multifunctionaliteit: u gebruikt hem als zitzak, als voetbank of gewoon als blikvanger in uw woning. Het grootste formaat kunt u zelfs gebruiken om de allerkleinsten (of uw huisdier nota bene) een dutje op te laten doen!

Satellite

Trimm Copenhagen Satellite

Vervang uw klassieke stoelen eens door zitzakken. Met deze satellieten vormt u een baan van originele zetels waarin u gezellig kunt wegzakken of zelfs kunt vergaderen. Combineer de kleine zakken voor een informele sfeer en de grote voor een meer zakelijke sfeer!

Twijfelt u over de stof of het kleur? Het is nu ook mogelijk om gratis stalen te bestellen!