Pizza 2.0: Uuni vernieuwt

 In Gespot bij Alumbro, Relax Outdoor

Wat is er leuker dan ’s zomers heerlijk op het terras een hoekje pizza smullen? Iedereen houdt van pizza en iedereen heeft ook een favoriete variant – of u nu houdt van een klassieke pepperoni, een heerlijke veggipizza of een extravagant exemplaar, barbecuesaus inclusief.

Pizza Oven Uuni 2S

Dankzij de pizzaoven van Uuni hoeft u niet meer te kibbelen over te bestellen pizza’s én over de te late levering. Met deze handige houtoven stelt iedereen z’n eigen pizza naar hartenlust samen en kunt u bovendien toekijken hoe hij een heerlijk ‘crusty’ randje krijgt. Wat u zelf doet, doet u beter – niet?

Pizza Oven Uuni

Pizza Uuni Outdoor

 

Dat klinkt allemaal goed, maar wat is dan het verschil met zijn voorganger? Goede vraag!

Net als het vorige model bestaat deze oven volledig uit roestvrij staal en verdraagt hij een temperatuur van 450° (handen af dus!). Dit nieuwe model zorgt er bovendien voor dat de vlammen beter verspreid worden en dat de houtpellets ook op hun plaats blijven zitten. Daarnaast is deze oven nu ook voorzien van een afsluitklep die u gemakkelijk op de uitlaat kunt plaatsen. Het voornaamste verschil met zijn voorganger is echter de bakplaat die een authentieke Italiaanse touch geeft aan uw gerechten!

Deze pelletoven is multifunctioneel dus u kunt hem voor zeer uiteenlopende gerechten gebruiken. Wat dacht u van een gekarameliseerde banaan?

Pizza Oven UuniPizza Oven Uuni Dessert