Zomer met de juiste accessoires!

 In Relax Outdoor

Zomer, eindelijk! De grens van 30°C wordt deze week overschreden. Bent u voorbereid op tropisch weer? Zo niet, dan helpen wij u graag een handje!

Zomer & Dilemma’s

Pfft, ’t is te warm…

Klinkt dit herkenbaar? We kijken altijd uit naar hoge temperaturen maar wanneer het zo ver is, beseffen we dat er geen Spaans bloed door onze aders stroomt. Om toch te kunnen genieten van de zon zonder binnen de kortste keren verbrand te zijn, kunt u kiezen voor een parasol. Bij Alumbro bieden we verschillende modellen parasols aan. Voor elke tuin, groot of klein, is er wel een optie die een maximum aan schaduw aanbiedt.

let-the-sun-shine

Staande parasols

De go-to oplossing is nog steeds de staparasol met voet. Deze parasol biedt een groot oppervlakte aan schaduw en kan gemakkelijk naast of zelfs in een tafel geplaatst worden. Deze parasol komt in verschillende uitvoeringen. Zoekt u een degelijke, klassieke parasol, dan is de Hartman uw parasol. Hij komt in neutrale, evenals in trendy kleuren. Mag het ietsje meer zijn, dan is een Fatboy misschien iets voor u. Kies voor funky streepjes of vintage bloemenmotieven voor een leuke touch op uw terras.

Wil u een extra groot oppervlak voorzien van schaduw, dan is een ovale parasol van Leco de oplossing. Dit XXL-model van 2,7×4,6m is dit seizoen nog beschikbaar in de kleur ecru. Kiest u voor duurzaamheid en design, dan bent u het best met een parasol van Umbrosa. De Infina is zo ontworpen dat minimalisme en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan.

Zomer Staande Parasol Tafel Zomer Staande Parasol Voet

Muurparasols

Niet iedereen is fan van parasols op een voet. De stok zit meer dan eens in de weg, om nog niet te spreken van die parasolvoet. Dit probleem kunt u gemakkelijk omzeilen door een wandparasol aan te schaffen. Bij Alumbro bieden we twee opties aan: de profijtige korte-termijn optie en de duurdere lange-termijn optie. Welke oplossing het best bij u past, hangt af van de situatie.

De Easysol is de ideale budgetparasol: stijlvol, gemakkelijk op te hangen én snel geleverd. Hij is beschikbaar als zeshoek of als vierkant. De Paraflex-muurparasol kost meer, maar biedt meer opties wat betreft stof, kleur, armlengte en ophanging. Ook kunnen alle onderdelen, zelfs het allerkleinste stukje, aan deze parasol vervangen worden indien dit nodig zou zijn. Beide parasols besparen plaats én bieden schaduw tijdens deze hete zomer!

Zomer Goedkope Muurparasol EasysolZomer Zwarte Muurparasol Paraflex

Allez, zoveel wind. Alles waait weg!

U woont aan de kust en van de verzengende hitte zult u minder last hebben. Aan zee gaan lagere temperaturen echter vaak gepaard met frisse windstoten en dit kan het moeilijk maken om een boekje te lezen terwijl u zont. Misschien is een paravent of een windscherm wel iets voor u?

Kies voor een scherm van Leco als u op zoek bent naar een snelle, pasklare oplossing. Deze schermen zijn beschikbaar in twee kleuren, verschillende maten, en zowel balkon- als terrasmodellen. Voor minder permanente bescherming kiest u voor een lichte paravent. Heeft u liever op scherm op maat van uw behoeften, dan is een screen van Brustor de perfecte oplossing. Dit robuuste scherm is overigens ook beschikbaar in een geperforeerde stof!

Zomer Balkon Windscherm EcruZomer Windscherm Op Maat

Een hapje zou nu toch wel smaken…

Voor de klassieke barbecues moet u steeds weer rechtstaan om te na te gaan of het vlees al gaar is. Zou het niet gemakkelijk zijn mocht dit gewoon aan tafel kunnen? Met een tafelbarbecue is dit probleem zo opgelost. De modellen van Eva Solo zijn stijlvol en gemakkelijk te verplaatsen dankzij hun compacte omvang. U hoeft geen BBQ-liefhebber te zijn om tijdens de zomer te kunnen genieten van een hapje. De geüpdatete pizzaoven van Uuni zorgt ervoor dat u thuis uw favoriete pizza’s zo kunt klaarstomen!

Zomer Tafel Barbecue WitZomer Pizza Oven Uuni

Op zoek naar andere accessoires voor de zomer? Kijk eens op Alumbro voor meer inspiratie!